Știm că ești mai mereu contracronometru și stresată, probabil, de treburile cotidiene. Așa cum știm și că un plus de ordine, chiar și în bucătărie, îți poate oferi cel puțin un strop de… relaxare. Tocmai din acest motiv, vrem să îți sărim în ajutor. Cum? Cu borcanele ermetice, ideale pentru pentru compoturi, gemuri, sosuri, alimente și condimente. Capacul cu închidere ermetică nu permite intrarea aerului sau a umezelii, iar astfel alimentele vor fi păstrate în perfectă stare. În plus, sigiliul etanș păstrează calitatea conținutului.

 

Fie că ești somnoroasă și cauți de minute bune recipientul în care ai pus cafeaua, fie că ești înfometată și vrei să găsești cât mai repede recipientul în care păstrezi zaharul sau alte condimente de care ai nevoie urgent, cu borcanele ermetice scapi de această căutare de „comori” din prima clipă în care pui piciorul în bucătărie.

Sticla transparentă din care sunt făcute aceste borcane te va ajuta să găsești foarte repede, simplu și ușor orice condiment. Să-ți mai spunem și că designul lor cool face ca organizarea dulapului tău, a sertarelor sau a rafturilor din bucătărie să fie facilă și eficientă? Și apropo de design. Să știi că borcanele nu au doar o utilitate practică, datorită închiderii ermetice, ci și una estetică, forma borcanelor fiind deosebită și extrem de plăcută la vedere. Ba chiar se potrivesc în orice tip de bucătărie, iar utilizarea lor nu ar putea fi mai simplă.

În plus, așa cum folosești aceste borcane acasă, așa le poți folosi în orice loc ai merge. Fie că vrei să dai o fugă până la bunici, cu puțină supă pe care ai gătit-o, fie că pleci la o cabană la munte și vrei să iei cu tine sosul delicios pe care l-ai preparat cu o seară înainte, cu ajutorul borcanelor ermetice acest lucru chiar e posibil. Fără să îți faci griji că s-ar putea să verși borcanul și tot conținutul să se scurgă cine știe pe unde.

Și pentru că mai toți facem cumpărături, cu gândul și la câți bani ne mai rămân în portofel, un alt avantaj pe care borcanele ermetice îl oferă este rezistența în timp. Sticla utilizată la confecționarea acestor borcane este de înaltă calitate și, cum se spunea într-o veche reclamă… durează, și durează, și durează.

Iar închiderea ermetică nu te ajută doar pe tine, ci și pe prietenul tău necuvântător. Așa cum acest tip de închidere păstrează gustul nealterat al alimentelor tale, la fel poate păstra și bobițele, mâncarea solită a aminăluțului tău de companie, în stare perfectă. Însă, dacă ție îi e extrem de ușor să îl deschizi, lui cu siguranță îi va fi… imposibil!

Dacă vrei să fii creativă în bucătărie, cu ajutorul borcanelor ermetice ai și această posibilitate. Iar idei sunt multe. Noi nu îți spunem decât una: umple borcanul cu apă, adaugă câteva felii de lămâie, pune un bețișor de vanilie și puțin rozmarin și… voila! Un borcan de toată frumusețea. Unde mai pui că, atunci când îl deschizi se transformă în cel mai natural odorizant pentru bucătăria ta.
În funcție de dorințele și necesitățile tale poți alege unul sau, de ce nu, mai multe dintre aceste borcane care au diverse dimensiuni:
– Borcanul ermetic cu capac ceramic de 270ML
– Borcanul ermetic pătrat de 0,5L
– Borcanul ermetic pătrat de 0,75L
– Borcanul ermetic pătrat de 1L

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *